Go back

[Video] Het avontuur in Turkije

Eind april zaten we vijf dagen in Turkije om daar verschillende showcases te geven in de prachtige metropool Istanbul en in de zuidelijker gelegen stad Izmir. Het waren vijf dagen vol zon, plezier en entertainment.

Entertainen is wat wij graag doen en het middel dat we daarvoor gebruiken is voornamelijk dans. Maar Come Correct is meer dan een dansgroep. Wij zijn een groep vrienden met verschillende talenten. Zo is Jareth werkzaam als (sport)masseur, Michael en Kelvin zijn programmeurs, Arnold is een kunst en mode specialist, Leroy is de designer en videograaf van de groep en ik, Frank, heb verstand van online marketing en content marketing. Een veelzijdigheid aan talent in één (dans)groep.

Die veelzijdigheid aan talent zetten wij dan ook graag in ten behoeve van de dansgroep. Leroy had zijn camera mee naar Turkije en heeft een video gemaakt van ons avontuur in het verre oosten. De video is bedoeld als mooie herinnering voor onszelf. Echter zijn wij zo enthousiast over ons avontuur dat wij de video graag met jullie delen. Veel kijk plezier!

Bekijk onze video's!