Go back

Vijf top breakdancers in spe laten publiek genieten

Naast het feit dat wij ontzettend veel energie halen uit het entertainen van mensen en het geven van showcases over de hele wereld. Vinden wij het ook belangrijk om kennis over te dragen aan de generaties die na ons komen. Kennis overdragen kan door middel van workshops op middelbare scholen maar uiteraard ook door het geven van lessen. Dit doen wij in Apeldoorn in samenwerking met STA en Markant.

Life of Pi
Afgelopen zaterdag dansten een vijftal leerlingen mee in de multidisciplinaire voorstelling “life of Pi”. Deze voorstelling werd gegeven, in een tot theater omgebouwde loods, op het Zwitsal terrein in Apeldoorn. Er zaten ruim 200 mensen in de zaal te genieten van muziek, theater, dans en vijf top breakdancers in spe.

De vijf toppers: Dico, Jasper, Daniel, Dylano en Jibbe hebben inmiddels al de nodige ervaring met optreden dus ze vonden het dan ook totaal niet spannend en waren na afloop reuze enthousiast over hun optreden. En terecht! Ze deden het supergoed en konden dan ook rekenen op een “staande” ovatie van het publiek.

Deze vijf toppers hebben de toekomst. Houdt hun namen in je achterhoofd want wie weet zie je ze over een aantal jaren in Hollands got Talent of Everbody Dance Now. Houdt ze in de gaten!

Dankzij fotograaf Marit van Buchem kunnen we nog nagenieten van de voorstelling:

Marit4_DSC_1108 Marit2_DSC_1034 Marit1_DSC_1018 Marit5_DSC_1168 Marit3_DSC_1045 Marit7_SoloJasper

Marit10_SoloDico Marit6_SoloDaniel Marit8_SoloJibbe Marit9_SoloDylano

Bekijk onze video's!