Go back

Vonken vliegen eraf tijdens jaarcongres Gelders Energieakkoord

Wanneer je op zoekt bent naar spectaculaire entertainment waar de energie vanaf vliegt dan ben je bij Come Correct aan het juiste adres. Het was dan ook geen verrassing dat wij een breakdance showcase mochten verzorgen tijdens het jaarcongres van het Gelders Energieakkoord.

Energievolle breakdance entertainment

Het Gelders Energieakkoord is op 17 maart 2015 ondertekend door 100 partijen. Het energieakkoord heeft als doel om partijen te laten samenwerken om energie te verduurzamen door middel van kansrijke programma’s en projecten. Het werd door bijna alle Gelderse gemeenten ondertekend, waaronder onze thuisstad Apeldoorn. Naast de Gelderse gemeenten ondertekenden onder andere de drie Gelderse waterschappen, de provincie, de Gelderse Natuur- en Milieufederatie, Klimaatverbond Nederland en netbeheerder Alliander het energieakkoord. Wil je meer weten over het Gelders Energieakkoord?

Kantoor Alliander podium voor jaarcongres

Op het kantoor van energieleverancier Alliander in Duiven vond de eerste editie van het jaarcongres plaatst. Ruim 500 bedrijven waren aanwezig om hun producten en innovatieve oplossingen te tonen aan een divers publiek.

De titel van het jaarcongres was: ‘Samen kom je verder’. Op verzoek van de klant hadden wij de titel van het jaarcongres verwerkt in onze showcase. We hadden alle zes onder ons maatpak van Van Gils een t-shirt met daarop één van de volgende zes ‘lettergrepen’: “ Sa -men -kom -je – ver -der”.

Even na negen uur drukte de man van de techniek op play, waardoor onze showcase werd ingestart. Als verassing kwamen we vervolgens uit alle hoeken het podium opgerend. Wat volgde was een spectaculaire en energievolle breakdance showcase waarvan het publiek zichtbaar genoot. Aan het einde van de breakdance showcase toonden we, onder luid applaus, de t-shirts met daarop de lettergrepen die samen de titel van het jaarcongres vormden.

De titel van het jaarcongres was: ‘Samen kom je verder’. Op verzoek van de klant hadden wij de titel van het jaarcongres verwerkt in onze showcase.

De titel ‘Samen kom je verder’ is mijn inziens een zeer toepasselijke titel omdat er ruim 100 bedrijven samenwerken aan het Energieakkoord. Niet alleen voor het jaarcongres was het een toepasselijke titel. ‘Samen kom je verder’ geldt natuurlijk voor (bijna) elke organisatie net als voor Come Correct. Mijn grote voorbeeld Johan Cruijf zei het al: “Alleen kan je niks, je moet het samen doen.

Wat je ook samen moet doen is na afloop genieten van hetgeen je hebt gepresteerd. We waren dan ook zeer tevreden dat we na de show van verschillende mensen complimenten kregen over ons energievolle optreden. Voordat we naar huis gingen mochten we nog een drankje drinken en genieten van overheerlijke Franse crêpes met chocolade, frambozen en slagroom. Mede daardoor gingen we met een opgeladen gevoel huiswaarts.

Toffe afsluiting @comecorrect055 op het Gelders Energie Congres in #Duiven

Een video die is geplaatst door Tetske Rouweler (@tetskelochem) op

 

 

ComeCorrect Jaarcongres Gelders Energieakkoord 01

ComeCorrect Jaarcongres Gelders Energieakkoord 02

ComeCorrect Jaarcongres Gelders Energieakkoord 03

 

Bekijk onze video's!