Go back

Waar stonden we zonder jullie; De Come Correct Familie

Wij zijn Come Correct. Een dansgroep uit Apeldoorn die het leuk vindt om mensen te entertainen. De middelen die we daarvoor gebruiken zijn o.a. dans en humor. Maar come correct is meer dan een dansgroep. Come Correct is een familie. De bovenstaande zes mannen zijn momenteel het gezicht van de groep, maar zij zijn maar het topje van de ijsberg.

Want onder het topje zitten onze families en onze vrienden & vriendinnen. Prachtige mensen die ons al jaren steunen in wat wij graag doen, namelijk dansen en mensen entertainen. Vaders & moeders, broers & zussen, geliefden en vrienden. Zij steunen ons in de keuzes die wij maken. Keuzes die weer leiden tot nieuwe wegen, nieuwe kansen en nieuwe vrienden.

Wij zijn trots om onderdeel te zijn van deze prachtige familie. Van de eerste generatie dansers, die de dansgroep in het jaar 2000 oprichtte, tot de huidige generatie. Van de leerlingen op de Come Correct Dance Academy tot de zes mannen die showcases over de hele wereld geven.

Wij zijn Come Correct. Een dansgroep uit Apeldoorn met een passie voor breakdance, popping en locking. Een dansgroep die humor combineert met dans en ervan houdt om mensen te entertainen. Wij zijn Come Correct.

En wij genieten elke dag van de prachtige mensen om ons heen! Dank jullie wel!

 

Foto’s gemaakt door Gijs Versteeg.

Gijs Versteeg Groep1

Gijs Versteeg groep2

Gijs Versteeg Groep3

Bekijk onze video's!