Breakdance workshop – The Ultimate Battle

Wij geloven dat iedereen kan bereiken wat hij of zij wilt als hij of zij ervoor gaat. Wij zijn ervan overtuigd dat kinderen die de mogelijkheid krijgen om succes te ervaren en daardoor leren vertrouwen op hun eigen vaardigheden verder komen in het leven.

Door met veel enthousiasme en humor de breakdance workshops te geven brengen wij die boodschap over aan de deelnemers. Daarbij staat plezier voorop en draait het om: Leren vertrouwen op jezelf, respecteer anderen zoals ze zijn en durf samen te werken. 

In de breakdance workshop ‘The Ultimate Battle’ gaan we op één dag aan de slag met vier groepen. In de ochtend krijgen twee groepen een workshop en in de middag krijgen twee andere groepen een workshop. Tijdens de breakdance workshop krijgt iedere groep een choreografie aangeleerd en gaan we in kleine groepjes aan de slag met verschillende battle technieken. Aan het einde van de dag verzamelen alle vier de groepen op één plek waar ze vervolgens de aangeleerde choreografie aan elkaar laten zien en met elkaar gaan battlen.

Doelgroep: Voor alle klassen en niveaus

Aantal leerlingen: Klassikaal

Locatie: Op school / Dansstudio Come Correct

Kosten: Vanaf € 1250,- (exclusief huur dansstudio)

Tijdsduur: +/- 6 uur

Wij zijn aangesloten bij het CJP  & Cultuurwijzer Apeldoorn
Cultuurwijzer Come Correct CJP-Cultuurkaart Come Correct

Wil je meer weten over deze workshops of heb je interesse in een leuke samenwerking op maat.
Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel Frank Morhee 06 538 71 448
    Contactformulier

    Bekijk onze video's!